Wandelen in Marokko, ontdek verborgen plekken

Het landschap van Marokko is zonder meer mooi en afwisselend. Juist de verschillen in landschap maken van Marokko een land dat avonturiers en sportievelingen heel veel te bieden heeft.

Het berglandschap is van een ongerepte schoonheid door zijn bergketens en pieken die grote hoogtes bereiken.
Daardoor zijn de bergen één van de meest opvallende elementen van Marokko. Wandelaar op top van gebergteHet gebergte biedt talrijke wandel- of trekking mogelijkheden voor ieder ervaringsniveau. Het  hoge Atlas gebergte en  de Midden Atlas, de Anti Atlas maar ook het Rifgebergte, vormen de basis voor vele bergsporten zoals wandelen, bergbeklimmen en mountainbiken. Activiteiten buiten de gebaande paden, waardoor je op verborgen plekken komt. Verscholen authentieke Berberdorpen die slechts bereikbaar zijn via bergpaden.

Veilig op weg met onze Berber gidsen!

Onze Berbers gidsen kennen  de beste tracks, niet alleen in de bergen, maar ook in de Sahara woestijn. Wandelen en een stad ontdekken, natuurlijk ook mogelijk. Neem eens een kijkje op ons blog over Fes en Marrakech. Wij organiseren meerdaagse- en dagtochten op elk wandelniveau.

Kies jouw bestemming, het kan allemaal in een land dat de bezoeker blijft verrassen. Neem contact met ons op, wij geven graag alle informatie.

Rivier in gebergte van Marokko