Rondreizen vanuit Casablanca

In onze rondreizen vanuit Casablanca zijn bekende highlights van het mooie Marokko opgenomen, zoals een bezoekje aan Fes, een dromedaristocht met overnachting in een tent in de Sahara woestijn. Casablanca is de grootste stad van Marokko en heeft één van de belangrijkste zeehavens van het land. Met authentieke souks, de Hassan II moskee en de mooie stranden is de stad zeker een bezoekje waard. Vanuit Nederland is Casablanca goed te bereiken, diverse vliegmaatschappijen hebben dagelijkse vluchten op de stad. Hierdoor is ook Casablanca een prima vertrekpunt voor onze rondreizen.

8-daagse rondreis

Een 8 daagse reis met genoeg activiteiten en bezienswaardigheden om u de bijzondere sfeer van dit prachtige land te laten proeven. De meest bekende highlights zijn opgenomen in deze reis. Een tocht door het Hoge- en het Middel Atlas gebergte, door mooie valleien in de richting van de woestijn van Erg Chebbi. Natuurlijk ontbreekt een bezoek aan Marrakech niet.

15-daagse rondreis

Deze 15 daagse reis laat u veel zien van het mooie Marokko. De Koningsstad Meknes, de ruïnes van Volubilis, Fes met zijn bekende leerlooierijen en nog veel meer bijzonderheden. Een gevarieerde reis met stedenbezoeken, stadjes aan de Atlantische kust en activiteiten, zoals een kamelentocht en een overnachting in een tent in de woestijn. De reis laat u kennis maken met alle facetten van authentiek Marokko en zal een onvergetelijke reiservaring zijn.