Reisvoorwaarden en algemene informatie Saharaway.nl

Hoe werken wij?

Aan de hand van uw wensen stellen wij in nauw overleg met u een reis samen en maken een vrijblijvende offerte. De prijzen zijn afhankelijk van het seizoen, het aantal deelnemers en de door u aangegeven specifieke wensen.   Alle prijzen zijn, tenzij anders vermeld, in Euro’s en per persoon.

Onze prijzen zijn inclusief transfer van en naar het vliegveld, vervoer (4×4) met chauffeur/gids, brandstof,  overnachtingen, diner en ontbijt. Lunch, dranken, entreegelden en fooien zijn niet inbegrepen, tenzij anders vermeld. De reisduur bevat dagen van vertrek en aankomst. Deze zijn in principe als gehele dagen gerekend ongeacht de vertrek- en aankomststijd. Wij verzorgen alleen de rondreizen en/of excursies, vliegtickets dienen door u zelf geregeld te worden.

Reservering en betaling

De reisovereenkomst komt tot stand door aanvaarding door de reiziger van de offerte van Saharaway. De reservering gebeurt door middel van een overschrijving van een voorschot van 30 % van de totale reissom. Deze dient binnen 13 dagen na de boekingsdatum door ons ontvangen te zijn. U ontvangt van ons een bevestiging van ontvangst dat uw reservering bewijst. Een reservering is geldig vanaf het moment, dat de vereiste aanbetaling door ons is ontvangen. Het betalen van de aanbetaling houdt in, dat er door u kennis is genomen van de omschrijving van de offerte en hiermee akkoord gaat. De resterende 70% van de totale reissom betaalt u ter plaatse.

Omdat Saharaway een Marokkaanse onderneming is zijn wij niet aangesloten bij een garantiefonds. Natuurlijk heeft dit geen invloed op de kwaliteit die wij bieden en waarborgen wij het vertrouwen dat u in ons stelt door alleen een aanbetaling te vragen. Hierdoor bieden wij u toch een zekere vorm van garantie en zekerheid.

Annulering

Bij annulering uwerzijds geldt het volgende: vanaf 4 weken voor de aanvangsdatum van de reis 30% van de totale reissom, zijnde de aanbetaling.
Het afsluiten van een annuleringsverzekering wordt derhalve aangeraden.

Indien wij door onvoorziene omstandigheden de reisovereenkomst moeten annuleren, zullen wij u hiervan onmiddellijk op de hoogte brengen en zal restitutie van de aanbetaling plaatsvinden.

Aansprakelijkheid

Saharaway is niet aansprakelijk voor schade waarvoor aanspraak voor vergoeding bestaat uit hoofde van een reis-en/of annuleringsverzekering en wijst elke verantwoordelijkheid af voor verlies, diefstal of beschadiging van bagage en persoonlijke eigendommen.