Rondreizen vanuit Agadir

Agadir is gemakkelijk te bereiken via de rechtstreekse vluchten die diverse luchtvaartmaatschappijen aanbieden.  Wij bieden diverse rondreizen vanuit Agadair aan. De routes gaan via de mooie kustweg, welke zich langs de Atlantische Oceaan kronkelt. Comfortabel reizend met privé chauffeur/gids maakt u kennis met de schoonheid van Zuid-Marokko. U komt op plekken die nog niet ontdekt zijn door het massa toerisme. Natuurlijk kunnen al onze voorbeeldreizen aangepast worden aan uw eigen wensen en tijd. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.

4-daagse rondreis

Tijdens deze reis ervaart u de diversiteit van Marokko. U maakt kennis met authentiek Marokko en ervaart cultuur en historie. U wandelt door middeleeuwse stadjes en Kasbah’s en bezoekt een tapijtweverij, waar de berber vrouwen volgens traditie tapijten weven. En niet te vergeten, een overnachting in een nomadentent en kamelentocht in de Sahara woestijn.

Lees meer: 4-daagse rondreis Agadir

7-daagse rondreis

Één van de mooiste routes uit ons programma is de woestijntocht vanuit Agadir. U reist 7 dagen door het mooiste gedeelte van Zuid Marokko. De schoonheid van het landschap en de bezoeken die in het reisschema zijn opgenomen maken van deze tocht een onvergetelijke reiservaring. De reis gaat over de kustweg met zijn adembenemende uitzichten over verlaten stranden en door leuke en interessante kustplaatsjes richting de woestijn.

Lees meer: 7-daagse rondreis Agadir