Rondreizen vanuit Agadir

Wij bieden diverse rondreizen vanuit Agadir aan. Agadir is makkelijk te bereiken via de rechtstreekse vluchten die door diverse luchtvaartmaatschappijen aangeboden worden. Comfortabel reizend met onze privé chauffeur/gids maak je kennis met de schoonheid van Zuid-Marokko. Je leert het echte Marokko kennen. En je komt op plekken die nog niet ontdekt zijn door het massa toerisme. Wij hebben al twee voorbeeldrondreizen voor je bedacht zodat je een idee krijgt van de mogelijkheden. Sommige routes gaan via de mooie kustweg, welke zich langs de Atlantische Oceaan kronkelt. Daarnaast zijn ook verschillende routes mogelijk met highlights, zoals overnachten in een nomadentent midden in de woestijn. Natuurlijk kunnen al onze rondreizen vanuit Agadir aangepast worden aan jouw eigen wensen en tijd. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen en wij stellen een unieke en persoonlijke rondreis voor je samen.

7-daagse rondreis

Één van de mooiste routes uit ons programma is de woestijntocht vanuit Agadir. Je reist 7 dagen door het mooiste gedeelte van Zuid Marokko. De schoonheid van het landschap en de bezoeken die in het reisschema zijn opgenomen maken van deze tocht een onvergetelijke reiservaring. De reis gaat over de kustweg met zijn adembenemende uitzichten over verlaten stranden en door leuke en interessante kustplaatsjes richting de woestijn.

4-daagse rondreis

Tijdens deze reis ervaar je de diversiteit van Marokko. Je maakt kennis met authentiek Marokko en ervaart cultuur en historie. Je wandelt door middeleeuwse stadjes en Kasbah’s en bezoekt een tapijtweverij, waar de berber vrouwen volgens traditie tapijten weven. En niet te vergeten, je maakt een tocht op de rug van een kameel en overnacht in een nomadentent in de Sahara woestijn.