Saharaway, de Marokko specialist in rondreizen

Saharaway, de Marokko specialist in rondreizen is opgericht door Hamid Moujane. Een jonge Berber geboren en getogen in Zuid-Marokko. Hamid houdt van het simpele leven in de woestijn en heeft passie voor zijn land, Marokko

Berber in de woestijn draagt kind

Deze passie vertaalt zich in de manier waarop Saharaway werkt. Sterk verweven met de cultuur en gebaseerd op de principes van het land. Eerlijkheid, toewijding, nederigheid, en behulpzaamheid met respect voor de omgeving en zijn bewoners.

Door de jaren heen heeft Hamid ‘zijn’ Saharaway geperfectioneerd. Het belangrijkste uitgangspunt is hierbij de beleving van de klant. Het contact en de wensen van de klant staan voorop. Door zijn jarenlange ervaring en zijn deskundigheid als gids en chauffeur is hij in staat een reis te ontwerpen die aan ieders verwachtingen voldoet.

De grootste voldoening voor Hamid is, als hij en jij tevreden afscheid nemen en jij de herinnering aan een bijzonder land en een mooie reis met je meeneemt. Maar ook hopen wij dat je graag nog een keer wilt terugkomen. Want er zijn zoveel mooie plekken te ontdekken van het veelzijdige Marokko.

Het Saharaway team

Het Saharaway team bestaat uit gepassioneerde gidsen van Berber afkomst met veel reiservaring, het zijn ware professionals op het gebied van toerisme. Attent, vriendelijk, informatief en geduldig  brengen zij u naar elke verborgen hoek van Marokko en weten bijzondere plekken te vinden. Buiten hun eigen taal, spreken zij Engels, Frans en veelal Spaans.

De voertuigen zijn comfortabel en goed onderhouden, waardoor u ontspannend reist. Het enige dat u hoeft te doen is genieten van al het goeds en moois dat Marokko u biedt.

Auto 4x4 in de woestijn

Onze accomodaties

Sfeerplaatje van een Riad in Marrakesh

De accommodaties die wij aanbieden ademen de authentieke sfeer van Marokko.
De meestal kleinschalige hotels of riads zijn eenvoudig, traditioneel en goed. Het zijn onze vaste adressen waar wij al jaren op kunnen vertrouwen.
Maar afhankelijk van jouw keuze en budget zijn er natuurlijk andere mogelijkheden. Misschien kies je voor wat meer luxe of wil je een paar nachtjes slapen in ons luxe tentenkamp in de Sahara woestijn. Het kan allemaal en je mag het zelf bepalen.

Laat uw Marokko droom uitkomen, reis samen met ons.

Heeft u vragen?

Voor een vraag over een rondreis, een offerte of een advies kunt u ons het gemakkelijkst bereiken door het contactformulier hiernaast in te vullen. U kunt dit formulier gewoon in het Nederlands invullen. We reageren zo snel mogelijk. Bellen kan natuurlijk ook, we staan je graag te woord.

Bel ons:

Sylvia: tel: +31 (0)684355349 (Nederland, Nederlands gesproken)
of
Hmad Moujane: tel: +212 662844784 (Marokko, Engels gesproken)

Adresgegevens:
Hay Nahda
Arfoud
Errachidia 52203
Marokko
info@saharaway.nl

    Volg deze link voor toegang tot het Privacybeleid