Saharaway, jouw lokale Marokko specialist in rondreizen

Saharaway Tours is opgericht door Hamid Moujane. Een jonge Berber geboren en getogen in Zuid-Marokko en dé lokale specialist in rondreizen door Marokko. Hamid houdt van het simpele leven in de woestijn en heeft een grote passie voor zijn land, Marokko.

Deze passie vertaalt zich in de manier waarop Saharaway werkt. Sterk verweven met de cultuur en gebaseerd op de principes van het land. Namelijk eerlijkheid, toewijding, nederigheid en behulpzaamheid. Bovendien alles met respect voor de omgeving en zijn bewoners.

Wij volgen de route van jouw reisdroom

Door de jaren heen heeft Hamid ‘zijn’ Saharaway geperfectioneerd. Door zijn jarenlange ervaring en zijn deskundigheid als gids en chauffeur is hij in staat een reis te ontwerpen die aan ieders verwachtingen voldoet. Hierbij staan het persoonlijke contact en de wensen en beleving van de klant voorop. Wij vinden een goede samenwerking tussen ons en onze gasten heel belangrijk. Samen volgen wij dan uiteindelijk de route van jouw reisdroom.

Maar de grootste voldoening voor Hamid en het Saharaway team is, als jij én wij tevreden afscheid nemen. En, als jij een mooie herinnering aan een bijzonder land en een bijzondere reis met je meeneemt. Wij hopen dat je dan terugkomt zodat wij jou nog meer moois van Marokko kunnen laten zien. Want er zijn zoveel betoverende plekken te ontdekken in het veelzijdige Marokko.

Het Saharaway team, thuis in Marokko

Hamid Moujane en Saharway team

Hamid Moujane adviseert en ontwerpt samen met jou jouw eigen Marokkaanse reisdroom.

Verder bestaat het Saharaway team uit gepassioneerde chauffeurs/gidsen van Berber afkomst met veel reiservaring. Daardoor weten zij bijzondere plekken te vinden. Met recht zijn zij thuis in Marokko.

Het zijn ware professionals op het gebied van toerisme. Attent, vriendelijk, informatief en geduldig brengen zij je naar elke verborgen hoek van Marokko. Buiten hun eigen taal, spreken zij Engels, Frans en veelal Spaans. Zij bieden een uitstekende service en staan 24/7 voor je klaar!

Reis comfortabel met privé chauffeur 

Je reist onbezorgd door Marokko met een Engels sprekende privé chauffeur.  Jouw chauffeur blijft de gehele reis tot jouw beschikking en is het eerste aanspreekpunt voor jou en je medereizigers. Hij zorgt voor de bagage, helpt waar nodig en is flexibel.

De voertuigen hebben uiteraard airconditioning, zijn comfortabel en goed onderhouden. Hierdoor kun je optimaal en ontspannen genieten van jouw rondreis door Marokko. Het enige dat jij hoeft te doen is al jouw zintuigen te laten prikkelen door alles dat authentiek Marokko te bieden heeft.

Onze kleinschalige accommodaties

saharaway marokko specialist in rondreizen

De accommodaties die worden aangeboden ademen de authentieke sfeer van Marokko.
De meestal kleinschalige hotels of riads zijn eenvoudig, traditioneel en goed. Het zijn de vaste adressen waar Saharaway al jaren op kan vertrouwen. Daar waar jij je welkom en thuis voelt.
Maar afhankelijk van jouw keuze en budget zijn er natuurlijk andere mogelijkheden. Misschien kies je voor wat meer luxe of wil je een paar nachtjes slapen in ons luxe tentenkamp in de Sahara woestijn. Het kan allemaal en je mag het zelf bepalen.

Laat jouw Marokko droom uitkomen, reis samen met ons.

Heb je vragen?

Voor een vraag over een rondreis, een offerte of een advies kun je ons het gemakkelijkst bereiken door het contactformulier hiernaast in te vullen. Je kunt dit formulier gewoon in het Nederlands invullen. We reageren zo snel mogelijk. Bellen kan natuurlijk ook, we staan je graag te woord.

Bel ons of Whatsapp:

Nederland : +31 (0)684355349 Nederlands en Engels gesproken

Marokko    : +212 662844784  Engels, Frans, Arabisch en Spaans gesproken

Adresgegevens:
Hay Nahda
Arfoud
Errachidia 52203
Marokko
[email protected]