Saharaway, de Marokko specialist in rondreizen

Saharaway, de specialist in Marokko rondreizen is opgericht door Hamid Moujane. Een jonge Berber geboren en getogen in Zuid-Marokko. Hamid houdt van het simpele leven in de woestijn en heeft passie voor zijn land, Marokko.

Deze passie vertaalt zich in de manier waarop Saharaway werkt. Sterk verweven met de cultuur en gebaseerd op de principes van het land. Namelijk eerlijkheid, toewijding, nederigheid en behulpzaamheid. Bovendien alles met respect voor de omgeving en zijn bewoners.

Wij volgen de route van jouw reisdroom

Door de jaren heen heeft Hamid ‘zijn’ Saharaway geperfectioneerd. Het belangrijkste uitgangspunt is hierbij de beleving van de klant. Het persoonlijke contact en de wensen van de klant staan voorop. Door zijn jarenlange ervaring en zijn deskundigheid als gids en chauffeur is hij in staat een reis te ontwerpen die aan ieders verwachtingen voldoet.

De grootste voldoening voor Hamid en het Saharaway team is, als wij en jij tevreden afscheid nemen. En, als jij de mooie herinnering aan een bijzonder land en een bijzondere reis met je meeneemt. Wij hopen dat je dan terugkomt zodat wij jou nog meer moois van Marokko kunnen laten zien. Want er zijn nog zoveel betoverende plekken te ontdekken in het veelzijdige Marokko.

Het Saharaway team

personen van het Saharaway team Marokko en Nederland

Het Saharaway team in Marokko bestaat uit gepassioneerde gidsen van Berber afkomst met veel reiservaring. Daardoor weten zij bijzondere plekken te vinden. Het zijn ware professionals op het gebied van toerisme. Attent, vriendelijk, informatief en geduldig brengen zij je naar elke verborgen hoek van Marokko. Buiten hun eigen taal, spreken zij Engels, Frans en veelal Spaans. Het Nederlandse Saharaway team begeleidt, adviseert en ontwerpt samen met jou jouw eigen Marokkaanse reisdroom. Maar altijd in samenwerking met Hamid.

Onze voertuigen hebben uiteraard airconditioning, zijn comfortabel en goed onderhouden, waardoor je ontspannend reist. Het enige dat jij hoeft te doen is genieten van al het goeds en moois dat Marokko te bieden heeft.

Onze accomodaties

saharaway marokko specialist in rondreizen

De accommodaties die wij aanbieden ademen de authentieke sfeer van Marokko.
De meestal kleinschalige hotels of riads zijn eenvoudig, traditioneel en goed. Het zijn onze vaste adressen waar wij al jaren op kunnen vertrouwen. Daar waar jij je welkom voelt.
Maar afhankelijk van jouw keuze en budget zijn er natuurlijk andere mogelijkheden. Misschien kies je voor wat meer luxe of wil je een paar nachtjes slapen in ons luxe tentenkamp in de Sahara woestijn. Het kan allemaal en je mag het zelf bepalen.

Laat jouw Marokko droom uitkomen, reis samen met ons.

Heb je vragen?

Voor een vraag over een rondreis, een offerte of een advies kun je ons het gemakkelijkst bereiken door het contactformulier hiernaast in te vullen. Je kunt dit formulier gewoon in het Nederlands invullen. We reageren zo snel mogelijk. Bellen kan natuurlijk ook, we staan je graag te woord.

Bel ons:

Sylvia: tel: +31 (0)684355349 (Nederland) Nederlands en Engels gesproken
of
Hmad Moujane: tel: +212 662844784 (Marokko) Engels, Frans en Spaans gesproken

Adresgegevens:
Hay Nahda
Arfoud
Errachidia 52203
Marokko
[email protected]