Impressiefoto huwelijksreis - just married - kuessend stel - romantische lunch

Jullie huwelijksreis naar Marokko? Waarom?

Omdat Marokko het land van romantiek en mystiek is. Wat te denken van slapen en eten in een prachtige traditionele Riad in mystieke steden als Marrakech of Fes. Of romantisch onder een wonderbaarlijke sterrenhemel in ons luxueus tentenkamp in de Sahara woestijn. Een tocht door de woestijn op een dromedaris en de prachtige zonsondergang en zonsopgang zien. Een heerlijke traditionele wellness ervaring in een Hammam. Slenteren door de mystieke en cultuurrijke Medina’s en souks waar je je laat verrassen door de sfeer en het vakmanschap van de handwerklieden. Maar ook heerlijk relaxen aan een rustig strand. Het kan allemaal.

Wanneer is het beste tijdstip voor een huwelijksreis naar Marokko?

Marokko heeft het hele jaar door een aangename temperatuur, maar toch zijn er periodes die je beter kunt vermijden. In hartje zomer is de temperatuur erg hoog en in de wintermaanden is het natuurlijk kouder. De beste tijd is toch wel het voorjaar, de maanden maart, april en mei. De bomen beginnen uit te lopen en er is amandelbloesem. En de temperatuur is dusdanig dat je ook wat activiteiten kan ondernemen. Je kunt dan ook wat stranddagen inplannen in jullie reis. Maar ook augustus, september en oktober zijn prima maanden. Tussen december en maart kun je wel denken aan skiën in het Atlasgebergte of Kerst en Oud- en nieuwjaar in de woestijn vieren. Marokko is ook het land van goed en puur eten. Je kunt overal eten en je kan het zo authentiek of luxueus maken als je zelf wilt. Er mag geen alcohol gedronken worden volgens de Koran. Een wijntje drinken is niet overal mogelijk, maar kan wel worden geregeld. Daar zorgen we voor!

Samen met jullie regelen wij graag jullie huwelijksreis. Interesse? Neem dan even contact met ons op en vertel wat jullie droomreis zou zijn.

Impressie huwelijksreis Marokko - tentenkamp - overnachting in Saharawoestijn - Royal Oasis Camp