Rondreizen vanuit Marrakech

Marrakech, een stad die tot de verbeelding spreekt. Het mystieke Marrakech is één van de Koningssteden en er zijn heel veel bezienswaardigheden. Zeker het Jemaa el Fnaa plein moet je gezien hebben. Marrakech is een ervaring op zich en vanuit Marrakech is het makkelijk het Atlas gebergte in te trekken. Er zijn veel vliegmaatschappijen die op Marrakech vliegen tegen zeer voordelige tarieven, daardoor is de stad een ideaal vertrekpunt voor rondreizen vanuit Marrakech. Zoals bij al onze samengestelde reizen zijn ook de reizen vanuit Marrakech te gebruiken als inspiratie en kunnen aan uw wensen aangepast worden.

3-daagse rondreis

Deze korte reis is zeer gevarieerd, waardoor u ondanks de duur, veel indrukken zult opdoen. U reist door het Hoge Atlasgebergte en over de hoogste pas van Marokko. U bezoekt Kasbah’s, reist door valleien en kloven en maakt een rit op de rug van een dromedaris met als afsluiting een overnachting in de woestijn.

Berber tentenkamp met dromedarissen op de voorgrond
Lees meer: 3-daagse rondreis Marrakech

4-daagse rondreis

Tijdens deze reis zult u, net als de 3-daagse rondreis, veel te zien krijgen van het mooie Marokko. Ook de dromedaristocht en overnachting in de woestijn staan op het programma. De reis heeft een extra dag en u zult dan diverse traditionele Marokkaanse stadjes bezoeken, waaronder Rissani met de plaatselijke ezelmarkt.

Koperslagers aan het werk in de souk van Marrakech
Lees meer: 4-daagse rondreis Marrakech

12-daagse rondreis

Onze 12- daagse rondreis vanuit Marrakech heeft alles in zich. Het reisschema is gevarieerd en biedt voor ieder wat wils. Avontuurlijke woestijntocht met overnachting in de Sahara, traditionele Kasbah’s, mooie valleien, maar ook rustige dagen om lekker te relaxen.

Bepakte ezels Atlas gebergte
Lees meer: 12-daagse rondreis Marrakech