Rondreizen vanuit Marrakech

Marrakech, een stad die tot de verbeelding spreekt. Het mystieke Marrakech is één van de Koningssteden en er zijn heel veel bezienswaardigheden. Zeker het Jemaa el Fnaa plein moet je gezien hebben. Marrakech is een ervaring op zich en een gewilde bestemming voor een stedentrip. Maar vanuit Marrakech is het ook makkelijk het Atlasgebergte in te trekken en daardoor een ideaal vertrekpunt voor rondreizen door Marokko of een excursie als aanvulling op je bezoek aan Marrakech.
Er zijn veel vliegmaatschappijen die op Marrakech vliegen tegen zeer voordelige tarieven. En de korte vluchttijd maakt Marokko extra aantrekkelijk als reisbestemming.

Zoals bij al onze samengestelde reizen zijn ook de reizen vanuit Marrakech te gebruiken als inspiratie en kunnen aan jouw wensen aangepast worden.

3-daagse rondreis

Deze korte reis is zeer gevarieerd, waardoor u ondanks de duur, veel indrukken zult opdoen. Vanuit Marrakech reis je door het Hoge Atlasgebergte en over de hoogste pas van Marokko. Je bezoekt Kasbah’s, rijdt door valleien en kloven. En maakt een rit op de rug van een dromedaris met als afsluiting een overnachting in de woestijn.

Berber tentenkamp met dromedarissen op de voorgrond

4-daagse rondreis

Tijdens deze reis zul je, net als de 3-daagse rondreis, veel te zien krijgen van het mooie Marokko. Ook de dromedaristocht en overnachting in de woestijn staan op het programma. De reis heeft een extra dag en je zult dan diverse traditionele Marokkaanse stadjes bezoeken, waaronder Rissani met de plaatselijke ezelmarkt.

Koperslagers aan het werk in de souk van Marrakech

12-daagse rondreis

Onze 12- daagse rondreis vanuit Marrakech heeft alles in zich. Het reisschema is gevarieerd en biedt voor ieder wat wils. Avontuurlijke woestijntocht met overnachting in de Sahara, traditionele Kasbah’s, mooie valleien, maar ook rustige dagen om lekker te relaxen.

Bepakte ezels Atlas gebergte

Stedentrip Marrakech

Maak van je stedentrip Marrakech een onvergetelijke belevenis. Bezoek niet alleen het bruisende Marrakech, maar geniet ook van een kamelentocht in een palmbos en een overnachting in de Agafay woestijn. Beleef een avond vol Berber folklore bij de Fantasia dinnershow en relax in een Hammam.

koutoubia moskee bij het djemaa el fnaaplein marrakechMarrakesh de beste en leukste dingen om te doen