Onze Marokko rondreizen zijn maatwerk, vertel ons jouw reiswensen!

Woestijn-vanuit-auto

Inspiratie nodig? Bekijk onze voorbeeldreizen

Je wilt een mooie rondreis door Marokko maken en hebt misschien een idee wat je wilt zien en beleven. De reis zit in je hoofd, maar het lukt niet om de uitvoering rond te krijgen. Simpelweg omdat er geen reis te vinden is die aan jouw wensen voldoet. Ofwel omdat je niet precies weet hoe je jouw reis kunt samenstellen. De duur van jouw reis en jouw budget zijn duidelijk, maar hoe de reis in te vullen? Doe inspiratie op en bekijk onze voorbeeldreizen. Deze zijn allemaal aan te passen aan jouw persoonlijke wensen en reisperiode. Maar ook gewoon te boeken!

Of heb je helemaal geen idee? Wij geven graag een reisadvies

Je hebt geen idee. Dat kan natuurlijk ook. En dat begrijpen wij dan ook. Marokko is een divers land en er is zoveel moois te zien. Maar ook een land dat voor velen nog onbekend is.
Jij wilt uiteraard graag zoveel mogelijk van Marokko zien. En dat willen wij ook! Maar belangrijker vinden wij een goed reisadvies. Want Marokko is groot en jouw reisperiode misschien beperkt. Dan kan het zijn dat wij samen met jou tot een reisprogramma komen waarin niet al jouw reisdoelen gehaald kunnen worden. Teveel indrukken in te korte tijd geeft geen herinneringen. Maar een mooie reis wordt het in ieder geval.

Op elk gewenst moment starten met de reis

Behalve dat je bij ons op elk moment kunt starten met jouw reis, kun je ook bepalen waarvandaan jouw reis start en eindigt. Je kunt bijvoorbeeld starten vanuit Marrakech en de reis eindigen in Agadir. Of andersom. Mogelijkheden genoeg.

Vraag een persoonlijk reisadvies aan. Neem contact op met ons!