Speciale reizen

Wat bedoelen wij nu met speciale reizen? Dat zijn reizen met een speciaal tintje. Een speciale reis is zeker een huwelijksreis, een reis waar je graag hele mooie en warme herinneringen aan overhoudt. Maar speciale reizen kunnen ook wandelreizen, motorreizen of trekking reizen zijn. Reizen met een speciale groep vrienden of  vriendinnen en een speciaal doel. Wij bieden deze reizen ook aan, maar u zult geen door ons samengestelde reizen op onze site vinden. Omdat speciale reizen nu eenmaal speciaal zijn en afgestemd worden met uw wensen.

Huwelijksreis

Een huwelijksreis moet aan meer dan alle verwachtingen voldoen. Een mooie herinnering aan een perfect samenzijn, aansluitend op een bijzondere dag in jullie leven, jullie huwelijk. Het symbool voor jullie verbintenis. Voor een huwelijksreis is Marokko een perfecte bestemming. Jullie huwelijksreis wordt een mix tussen romantiek, cultuur en avontuur.

Motorreizen

Ga de uitdaging aan en ontdek Marokko per motor. Doorkruis het Atlas gebergte met de hoogste pas van Marokko. Over onverharde wegen en door de Sahara woestijn. Verken steden zoals Marrakech of volg de kustweg langs de Atlantische Oceaan.

Motorrijders in de Sahara woestijn

Wandelreizen

Het schitterende landschap van Marokko biedt veel mogelijkheden voor een wandelvakantie. Dag wandelingen of een trektocht, het is allemaal mogelijk. Eenvoudige en relaxte wandelingen door valleien en dalen. Sportieve wandelingen door het gebergte of de woestijn. Het schitterende landschap te voet ontdekken op eigen tempo.

Wandelaars in het Atlas gebergte