Motorrijden in Marokko, een belevenis

Marokko is een veelzijdig land, maar dat wisten we al. Als vakantie bestemming is Marokko een topland maar zeker voor degenen die avontuur zoeken een absolute must. Motorrijden in Marokko is een aparte belevenis en er zijn veel mogelijkheden. Samen met jou plannen wij een route door het magisch mooie Marokko, een belevenis die voor altijd in je herinnering blijft. De route die wij samenstellen is gebaseerd op jouw eigen motor rijervaring. De routes zijn samen te stellen  van makkelijk tot moeilijk.

Bedouinen tent in de woestijn van MarokkoMotorrijders in de woestijn

Hoe de reis gaat? Dat overleggen wij samen met jou.

Je kunt het vliegtuig pakken en je door ons laten ophalen vanaf het vliegveld, wij zorgen dat er een motor  naar jouw eigen wensen klaar staat . Natuurlijk kun je ook  besluiten om de reis op jouw eigen motor te maken.  Wij zorgen voor de begeleiding tijdens de tour en zijn steeds in de buurt als back-up.  De overnachtingen kunnen in een  hotel of Riad zijn, maar ook in een bedoeïenentent ergens in de prachtige natuur van Marokko.
Of in de stilte van de woestijn bij een oase met boven je een wonderbaarlijke sterrenhemel. Er zijn zoveel mogelijkheden en omdat iedereen een eigen idee over zijn reis heeft, hebben wij geen routes op de site. Jij laat weten wat je kunt en wilt, wat je reisduur is en wij ontwerpen samen met jou een route. Hierbij blijft de veiligheid het grootste uitgangspunt en zullen wij open en eerlijk zijn als iets niet kan. Neem contact met ons op en vertel wat jullie ultieme reis zou zijn.