In dit blog geven wij je 5 redenen voor een Marokko rondreis met Saharaway.
Waarom kies je voor rondreizen door Marokko met Saharaway?
Waarom kiezen voor een lokaal, betrouwbaar reisbureau met enthousiaste en bevlogen medewerkers en Marokko liefhebbers in plaats van een standaard assortiment bij een reisorganisatie?

Wil je dat en meer weten en ook een unieke ervaring in Marokko beleven? Lees dan verder.

waarom rondreizen door marokko met saharaway

1. Persoonlijk contact!

De eerste van de 5 redenen voor een Marokko rondreis met Saharaway is persoonlijk contact.
Contact met jou vinden wij belangrijk om samen met jou de reis te organiseren. Een persoonlijke reis door dit prachtige land, die je nooit gaat vergeten! Hoe gaan we dit doen?
Allereerst natuurlijk de kennismaking en het bespreken van jouw wensen. Hier nemen wij uitgebreid de tijd voor, zodat wij een passend voorstel kunnen maken.
En aangezien wij een kleinschalig reisbureau zijn, en ons alleen oriënteren op Marokko, zijn wij altijd bereikbaar. Zowel telefonisch als via de mail, ook tijdens de reis.

2. Passend advies!

Wij geven advies op maat. Ook bieden wij via onze website Saharaway.nl reizen aan, dit om een idee te geven wat de mogelijkheden zijn. Zeker als je voor de eerste keer naar Marokko gaat zijn deze reizen geweldig om te doen. Natuurlijk kunnen wij ook deze reizen voor jou op maat maken. Een dag langer of korter in Marrakesh en de reis lekker eindigen aan het strand. Alles is mogelijk.

3. Unieke beleving!

Dat is rondreizen door Marokko https://youtu.be/15-4oCOrC4Y . De gastvrijheid van de lokale bevolking, het kleurrijke landschap, elke dag is anders. Wij werken samen met vaste betrouwbare accommodaties, authentiek en comfortabel. De overnachtingsadressen zijn kleinschalig, bijzonder en typerend voor Marokko. Wij hebben vaak contact met onze riads en hotels en bezoeken deze ook regelmatig. Als wij jou een reisvoorstel doen dan geven wij aan in welke riads of hotels je zult verblijven tijdens de reis. Wil je het luxer op bepaalde dagen, of nog authentieker? Dan passen wij het voorstel aan. Zodat de reis voor jou de unieke beleving wordt die jij wenst.

4. Culturele kennis!

Omdat wij zelf regelmatig in Marokko te vinden zijn, hebben wij veel ervaring opgedaan. Daardoor zijn wij bekend met de cultuur en tradities. Bijzondere ervaringen die wij graag met jullie willen delen! Lees ook onze reviews op Tripadvisor. Deze zijn van onze gasten, die onze reizen en adviezen als uniek hebben ervaren en deze reisbeleving niet snel meer zullen vergeten.

5. Comfortabel reizen!

5 redenen voor een marokko rondreis met saharawayReizen met ons is comfortabel, je hoeft zelf nergens aan te denken. Het vervoer is voorzien van airco. Wij werken met Engels sprekende chauffeurs, die het land op hun duimpje kennen. Daardoor weten zij precies de weg naar je bestemming. Je zult soms van de gebaande paden gaan en afslaan daar waar anderen rechtdoor gaan. Onderweg is er genoeg tijd voor het nemen van foto’s, een lunch en een kopje koffie. Tijdens de reis kun je ook altijd overleggen met de chauffeur. Deze staat 24/7 tot je beschikking en is in geval van nood ook altijd bereikbaar.
Wat ook onder onze service valt, zijn de transfers van en naar het vliegveld, ongeacht of je zelf een riad of hotel hebt geboekt voor en na de rondreis.

Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier op onze website in of stuur een bericht naar [email protected]. Wil je liever persoonlijk te woord gestaan worden, bel dan 06-84355349.